Definitive Guide Yangın Kapısı Fiyatları için

Wiki Article

Sertifikalar: Yangın kapısının sertifikalı olup olmadığı, ederını etkileyen bir öteki faktördür. Sertifikalı bir yangın kapısı, uluslararası standartlara reva olarak sınav edilmekte ve onaylanmaktadır.

Paslanmaz çelik, normal çelikten henüz güçlü mukavemet ve korozyona metanet katkısızlar ve bu nedenle yangın bapsı inşaında yeğleme edilen bir malzemedir.

Yangına dayanıklı kapıların dirim kurtarıcı olduğu unutulmamalıdır. Çünkü bedduaşap baplar olağan şartlarda 300 derecede yanma özelliğine sahiptir. Herhangi bir yangın yerinde oluşabilecek ısı 900 derecedir. Bu nokta bedduaşap bapnın namevcut olması ciğerin fazlası ile yeterlidir. Bu yüzden yangın baplarını meslekımızın önemli bir parçkakımı haline gelmek sorumluluklarımızdan biridir.

Kolay açılmalıdır. Bapnın kilitli olmaması veya kilitli olsa bile bir numara hareketle açılabilmesi gerekir. Bapnın üzerinde panik pas veya benzeri bir düzenek bulunmalıdır.

Sarmal Yangın Kapısı / Yangın Kepenk Sistemi Sarmal yangın kepenkleri; ekseriyetle endüstriyel tesislerde dü farklı düzı birbirinde etkilenmeyecek şekilde yangın izolasyonu temin etmek ciğerin kullanılmaktadırlar.

Bu doğrultuda büyüklük bile özen veren mühendisler aracılığıyla belirlenen yangın yönetmeliğine usturuplu bir şekilde yangın Merdiveni kapısı üretilmelidir.

Paslanmaz Yangın Bapları : Paslanmaz yangın kapıları paslanmaz levhalardan üretilmektedir. Kasada 1.5 mm, kanatta 1mm sac kullanılmaktadır. Paslanmaz yangın kapıları prestij ve metanet dâhilin tercih edilir.

Bundan dolayı yangın merdivenlerinin hemen her yerde, özellikle de oylumlu binalarda olması kişilerin emanet kaybı yaşamadan felaketlerden uzaklaşmasına da katkı sağlamaktadır. Buna göre yangın merdiveni yönetmeliği kapsamınca yangın merdiveni şartları da gene oluşturularak çoğu yerde yangın merdiveni zorunluluğu da getirilmiştir.

Genel amacı insanoğluın binayı zarar görmeden vazgeçme etmesi olan kapıların, öncesinde manipülasyon tabelaları sonrasında ise yangın merdivenleri görev hileır.

Yangın bapları, yangına dayanıklı özelliklere ehil olarak mutasavvertır ve yangın esnasında yangının gayrı bölgelere yayılmasını önleyerek, insanların güvenli bir şekilde binayı vazgeçme Yangın Kapısı etmelerini sağlar.

Kaplamalarda kullanılan düşük maliyetli epoksi polyester türap boyalar da yangın kapılarının UV direncini azaltır ve zamanla solmalarına illet olur.

Bir mimarida kullanılan partner merdivenlerden yangın ve gayrı ivedili durumlar oluştuğunda kullanılabilecek özellikte olanlarına yangın merdiveni yahut kaçış merdiveni denilmektedir. Yangın merdivenleri özge kaçış yollarıyla bütünleşik durumda olan bir mimaridadır.

Müstacel çıkış bapları, yangın sırasında yangının yayılmasını önleyen ve insanoğluın emniyetli bir şekilde tahliyesini sağlayan Yangın Merdiveni Kapısı yaşamsal öneme iye bir yapı elemanıdır.

Opsiyonel olarak eklenebilen ergonomik tutuş sağlayıcı panik pas Yangın Merdiveeni Kapısı istanbul sistemi ile tehlike çabucak kaçış tasavvurının daha dizi işlemlemesini sağlamaktadır.

Report this wiki page